top of page
Întrebări frecvente (FAQ)

Acomodează-te cu Host it.

 • Ce includ serviciile noastre?
  Serviciile noastre se axeaza pe administrarea completă a locuințelor în regim hotelier pe multiple platforme de închirieri (precum Airbnb, VRBO, Booking.com, Expedia) pentru proprietățile tale din Cluj-Napoca. Acest proces include servicii precum: Servicii de curățenie și mentenanță, întâmpinarea oaspeților, crearea experiențelor de acomodare personalizate, design interior, fotografii, marketing și comunicații. Pentru o prezentare detaliată a serviciilor noastre te rugam sa vizitezi secțiunea deServicii.
 • Cum mă taxează Host it pentru serviciile prestate?
  Taxa standard procentuală este direct proporțională cu performanța apartamentului și reprezintă un procent care variază între 30% și 35% din încasările lunare. Atât venitul tău final cât și taxa noastră pentru servicii depind de numărul de rezervări realizate de proprietățile tale.
 • Aveți o perioadă minimă pentru servicii?
  Perioada noastră minimă de servicii este de 45 zile calendariste. Oferim doar cele mai bune standarde pentru fiecare locuință pe care o administram. Astfel, investim foarte multe resurse și timp în fiecare locuintă primită. De aceea, nu este viabil pentru noi să ne oferim serviciile pentru o perioadă mai mică de 30 zile.
 • Am deja un cont de Airbnb, puteți să îl preluați?"
  Desigur, poți să-ți păstrezi contul iar noi vom face toate optimizările necesare. Ne putem astfel prezenta viitorilor oaspeți atunci când o să comunicăm cu aceștia, întrucât am realizat că oaspeții au încredere mai mare în gazdă atunci când observă că au o echipa dedicată care lucrează cu aceasta.
 • Nu am avut niciodată un cont pe Airbnb. Mă puteți ajuta de la 0?
  Sigur că da. Să creăm un cont de la zero este specialitatea noastră. Câteodată, proprietarii care se află la începutul acestui proces sunt depășiți de situație în ceea ce privește curățenia, rezervările și prețurile. Aceștia pot ajunge să primească recenzii scăzute din această cauză. Prin începerea calătoriei Airbnb alături de noi, poți să fii sigur că o să obții un cont de 5 stele.

Contactează-ne telefonic pentru alte detalii.

Ai întrebări legate de alte aspecte?
bottom of page